Baby Ice-T heeft nu al eigen Twitteraccount

29 november 2015 10:24

Coco Austin is pas net bevallen van haar dochtertje Chanel Nicole. En nu al heeft vader Ice-T een eigen Twitterpagina voor het kleine meisje aangemaakt. "Ik heb besloten dat ik het jongste meisje ben met een eigen Twitteraccount", heeft Ice-T geschreven bij een foto van zijn pasgeboren dochter.

"Hoe is het? Ik ben klaar om te rocken", vervolgt de Amerikaanse rapper en acteur bij het plaatje. Het account doet het goed bij de fans, want in een paar uur heeft de kleine Chanel al ruim negenduizend volgers.

Coco laat via haar eigen Twitter weten dat Chanel Nicole ook al een eigen Instagrampagina heeft. Daarop staan verschillende foto's van de baby. Ook daar heeft Chanel duizenden volgers: al meer dan zestienduizend in totaal.

Bevalling
Ice-T en Coco maakten zaterdag bekend dat Chanel was geboren. ''Verrassing. Kijk eens wie wat eerder kwam dan verwacht'', schreef de kersverse moeder bij een foto van de pasgeborene op Instagram. ''Ice en ik zijn erg trots. Ik moest huilen tijdens de bevalling. Ik was zo benieuwd haar te ontmoeten."

Het meisje is het derde kind voor de rapper, uit eerdere relaties heeft hij zoon Tracy en dochter LeTesha.

Meer op rtlboulevard.nl:

 

I got daddy's dimple....

Een foto die is geplaatst door ChanelNicole (@babychanelnicole) op

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!