Beeld © Warner Bros

Thekla Reuten met Jennifer Lawrence in Hollywoodfilm

13 februari 2018 15:11

Thekla Reuten heeft een onwijs vette rol te pakken in een nieuwe Hollywoodfilm. De film komt pas 1 maart in de bioscoop, maar wij mogen de eerste beelden van Thekla al laten zien.

''Als we elkaar met rust laten, zal het goed gaan tussen ons.''

Thekla was helaas nog niet in de trailer te zien, maar wij mogen exclusief een scène van Thekla met niemand minder dan Jennifer Lawrence laten zien. In de scène ontmoeten hun personages elkaar voor het eerst. 

In de film speelt Jennifer Dominika Egorova. Ze wordt opgeleid tot 'sparrow', een verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Ze wordt één van de beste van het programma en haar eerste doelwit is een CIA-agent die verantwoordelijk is voor een gevoelige infiltratie in de Russische inlichtingendienst. De twee komen in een neerwaartse spiraal van aantrekkingskracht terecht. Dit vormt een bedreiging voor hun carrière, loyaliteit en de veiligheid van beide langen. 

Naast Thekla Reuten en Jennifer Lawrence zijn er ook rollen weggelegd voor de Belgische acteur Matthias Schoenearts, Joel Edgerton, Charlotte Rampling, Jeremy Irons en Mary-Louise Parker.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!