Cate Blanchett werd ook lastiggevallen door Weinstein

03 mei 2018 04:09

Studiobaas Harvey Weinstein heeft ook Cate Blanchett lastiggevallen. Dat vertelt de actrice in een interview met Variety.

"Ik had een slecht gevoel over hem"

Cate wil niet zeggen wat er precies is voorgevallen, maar geeft in het gesprek aan dat ze "niet heeft gedaan wat hij van me vroeg." Dat deed hun werkrelatie geen goed. "Ik had een slecht gevoel over hem. En hij liet me vaak weten: 'wij zijn geen vrienden'", vertelt de actrice in het interview. "Ik denk dat hij, zoals de meeste roofdieren, zich vooral richtte op de meest kwetsbaren."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Quentin Tarantino krijgt nog miljoenen van Weinstein

In het artikel komt Cate ook op voor Dylan Farrow, die haar vader Woody Allen beschuldigt van seksueel misbruik in haar jongere jaren. "Dylan heeft duidelijk in pijn geleefd, en als de zaak niet goed genoeg is behandeld, dan moet 'ie heropend worden en opnieuw voor de rechter komen. Want dat is de plek waar de oplossing voor dit soort kwesties ligt", aldus de actrice, die een Oscar won voor haar rol in Allens film Blue Jasmine.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Brad Pitt maakt film over Harvey Weinstein

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!