Ryan Reynolds: derde Deadpool niet zeker

03 mei 2018 05:09

Het is nog maar de vraag of er ooit een derde Deadpool-film komt. Dat heeft Ryan Reynolds laten weten in een interview met Entertainment Weekly.

"Ik weet niet of er een derde komt, echt niet"

"Ik weet niet of er een derde komt, echt niet", aldus de acteur, die in 2009 voor het eerst in de huid van de superheld kroop voor de film X-Men Origins: Wolverine. Een film rond zijn personage volgde in 2016, in mei komt vervolg Deadpool 2 uit.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ryan Reynolds is geadopteerd door acteurskoppel

"Ik heb het gevoel dat dit personage om goed te functioneren in zijn wereld steeds alles moet kwijtraken. En ik weet niet of we dat kunnen blijven doen", aldus de Canadese acteur. Hij heeft in het interview aan wel uit te kijken naar de X-Force-films, waarin Deadpool samenspant met collega-comicfiguren als Cable en Domino.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dit roze Deadpool-pak kan van jou zijn

"Ik zou hem graag zien als onderdeel van een team", aldus Ryan over zijn alter-ego. "Maar als je een andere Deadpool-solofilm zou maken, zou je iets heel anders moeten doen. Misschien het budget helemaal weghalen en allerlei rare grenzen overschrijden."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ryan Reynolds wil 'graag' meer vrije tijd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!