Blake Lively Beeld © Getty Images

Blake Lively laat zien hoe trots ze is op Ryan Reynolds

18 mei 2018 08:41

Blake Lively is supertrots op haar liefje Ryan Reynolds die vanaf deze week te zien is in Deadpool 2. Om te laten zien hoe trots ze dan precies is, heeft ze een speciale outfit aangetrokken naar de première van de film.

"Kun je zien dat ik trots ben op mijn Deadpool?"

Blake draagt voor de gelegenheid een zwarte jurk met een rode band, precies in de kleuren van de film. Ryan Reynolds draagt namelijk in de film een rood pak met zwarte details.

Maar Blake gaat nog een stapje verder. Naar de feestelijke première heeft ze niet zomaar een clutch meegenomen, maar eentje geïnspireerd op de film. De tas ziet er net zo uit als een casettebandje die in de film te zien is. Ook heeft de actrice Deadpool op haar nagels gelakt. Als dat geen liefde is...

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Deadpool gaat los op muziek van Céline Dion

Het is niet voor het eerst dat Blake Lively kleine details in haar outfits verwerkt. Tijdens het MET Gala vorige week had de blondine namelijk ook een speciale tas mee. Hierop stonden de initialen van de leden van haar gezin. De R van Ryan, de I van dochtertje Ines, de J van dochtertje James en de B van Blake zelf.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Blake Lively is hierom woest

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!