Beeld © Warner Bros. Family Entertainment

Terug in de tijd met de films van de Olsen Twins

13 juni 2018 13:17

Mary-Kate en Ashley Olsen zijn vandaag 32 jaar oud geworden. Toch zullen de twee in onze herinneringen altijd klein blijven, mede door al die fantastische films waarin ze gespeeld hebben. Deze films móét je kijken tijdens een Olsen Twins-filmavond!

When in Rome

In When in Rome zijn de twins 16 jaar oud. Ze spelen twee zussen die naar Rome gaan voor een stage. Het levert mooie beelden op van de Italiaanse hoofdstad, ondanks dat het allemaal wat onrealistisch is. Er staat bijvoorbeeld geen enkele toerist bij de bekende Trevifontein.

New York Minute

Mary-Kate en Ashley spelen ontzettende tegenpolen in de film New York Minute. De een is rock-'n-rol en de ander meer kak. Toch kunnen de zussen samen alles aan in de big apple.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bob Saget neemt het op voor Olsen tweeling

Holiday in the Sun

De tweeling is in 2001 te zien in Holiday in the Sun. Ze spelen twee rijke zussen die samen met hun familie op vakantie gaan. De hele film zit vol vakantieclichés, denk aan vakantieliefdes en prachtige stranden. En als klap op de vuurpijl speelt ook Megan Fox erin mee. Heerlijk!

It Takes Two

Mary-Kate en Ashley's eerste grote bioscoopfilm is It Takes Two. In de film komen twee meisjes erachter dat ze stiekem tweelingzusjes zijn. Ze verruilen van plaats en komen zo in elkaars wereld terecht. De meiden waren toen nog maar negen jaar oud, maar toch is het een van hun beste films.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!