Selma Blair komt in actie

23 juli 2018 03:56

Actrice Selma Blair heeft het openlijk opgenomen voor James Gunn. Dit is de regisseur die door Disney op straat is gezet vanwege een aantal zeer aanstootgevende tweets die hij in het verleden publiceerde, maar waarvan de inhoud pas onlangs werd geopenbaard. Volgens Blair 'behoort Gunn juist tot een van de goede mensen', laat ze via Twitter weten.

“Wat leren we andere mensen dan over het maken van fouten en daarvan leren?"

De actrice roept haar volgers op een petitie te tekenen om Gunn weer in dienst te laten treden bij Disney. "Want als mensen gestraft worden ondanks het feit dat ze veranderd zijn, wat leren we andere mensen dan over het maken van fouten en daarvan leren?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

James Gunn verdedigt superhelden-genre

James Gunn, tot afgelopen vrijdag regisseur van de Guardians Of The Galaxy-films, leek in zijn tweets van jaren terug verkrachting en pedoseksuele handelingen goed te praten. Ook sprak hij denigrerend en provocerend over de terroristische aanslagen van 11 september 2001 en de holocaust. Hij had al twee 'Guardians'-films geregisseerd en zat midden in de voorbereiding van de derde, waarvan de opnames naar verwachting over een paar maanden gaan beginnen. Volgens Gunn komen de tweets uit zijn begindagen in Hollywood en zag hij zichzelf toen als een "provocateur" die schandalige dingen zei.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!