Mark Hamill over Carrie Fisher: 'Ze is simpelweg onvervangbaar'

30 juli 2018 02:19

Star Wars-ster Mark Hamill noemt zijn laatste hereniging met Carrie Fisher in de negende film uit de reeks bitterzoet. De acteur stond zondag op Twitter stil bij het nieuws dat Carrie alsnog te zien is in de film, die eind 2019 uitkomt.

"Ik vind troost in het feit dat ze ook niet vervangen wordt en dat ze het geweldig had gevonden om te zien hoe liefdevol de wereld reageerde toen het nieuws bekend werd"

"Ze is simpelweg onvervangbaar. Ik vind troost in het feit dat ze ook niet vervangen wordt en dat ze het geweldig had gevonden om te zien hoe liefdevol de wereld reageerde toen het nieuws bekend werd", schrijft Mark over het bericht van Disney afgelopen week dat er oude beelden van Carrie worden gebruikt om haar verhaallijn af te sluiten in de komende film.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Gastrol Mark Hamill in The Big Bang Theory

Ook volgens regisseur J.J. Abrams is Star Wars zonder Fisher ondenkbaar, zo liet hij bij de bekendmaking weten. "We zouden nooit iemand anders zoeken of computeranimaties gebruiken", legde hij uit over de toekomst van het personage Leia Organa. "Met de zegen van haar dochter Billie hebben we een manier gevonden om Carrie's nalatenschap te eren."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Mark Hamill krijgt ster op Walk Of Fame

De broer van Carrie, Todd Fisher, reageerde ook opgetogen op de terugkeer van zijn zus als generaal Leia. "Ons gezin en haar wereldwijde familie van fans zien Leia als een fundamenteel onderdeel van de film", zei hij in een statement. "J.J. Abrams begrijpt Carrie's iconische rol en hij heeft haar op meesterlijke wijze opgenomen in dit laatste deel. De familie en de fans kijken hier naar uit. Haar 'force' zal voor altijd bij ons zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!