Dylan Haegens heeft veel geleerd op filmset

10 augustus 2018 08:24

Dylan Haegens is meer dan tevreden met zijn eigen bioscoopfilm. De YouTuber heeft naar eigen zeggen veel opgestoken van het project, dat zo'n vijf maanden in beslag nam.

"Ik wist de eerste dag ook niet zo goed hoe ik me moest gedragen op de set"

"Ik was vooraf wel zenuwachtig. Je staat toch opeens met een crew van vijftig man. Ik wist de eerste dag ook niet zo goed hoe ik me moest gedragen op de set. Ik heb zo veel bijgeleerd, bijvoorbeeld over lichtgebruik en kleurcorrecties. Het was de beste leerschool ooit", vertelt de 25-jarige Limburger aan het AD.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trailer Dylan Haegens-film scoort op het internet

Het script van De film van Dylan Haegens is gebaseerd op zijn eigen leven en aan het project werkten onder anderen Patrick Stoof, Ilse Warringa en Bas van Teylingen mee. De hoofdrollen zijn uiteraard weggelegd voor Dylan, wiens video's op Youtube maandelijks zo'n 22 miljoen keer worden bekeken, en zijn team bestaande uit vrienden Rick, Teun en Marit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

YouTuber Dylan Haegens maakt bioscoopfilm

De film van Dylan Haegens draait vanaf zondag in de bioscoop en de trailer alleen leverde al meer dan 1 miljoen views op. Toch is de YouTube-ster niet van plan om het internet vaarwel te zeggen. "YouTube en internet hebben me zo veel gebracht. Ik heb na mijn theateropleiding en mbo-studie vaak auditie gedaan voor films, maar ben diverse keren afgewezen. Hoe grappig is het dan dat ik een paar jaar later mijn eigen bioscoopfilm heb?"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!