Beeld © ANP

Linda de Mol onthult April, May en June-cast

13 augustus 2018 14:28

Linda de Mol komt samen met het team waarmee ze Gooische Vrouwen maakte met een nieuwe film: April, May en June. Nu mag ze eindelijk een deel van de cast bekendmaken!

"Deze week gaan we repeteren en het script lezen met alle acteurs"

De film, zelf bedacht door Linda, gaat over drie halfzussen die door hun zieke moeder bij elkaar worden geroepen. Zij wil zelf uit het leven stappen, maar kan pas vredig heengaan als één van haar dochters belooft de zorg voor hun halfbroer, die autisme heeft, op zich te nemen.

De zussen April, May en June vinden zichzelf daar allemaal ongeschikt voor. "We zijn bovendien nogal van elkaar vervreemd. We hebben alle drie een andere vader – en onze broer óók – en leiden heel verschillende levens. Het is zaak dat wij elkaar weer leren kennen", zegt Linda tegen LINDAnieuws. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol bekent affaire

Linda kan nu eindelijk onthullen wie haar zussen gaan spelen. En dat zijn...  Tjitske Reidinga en Elise Schaap! De rol van broer Jan wordt gespeeld door Bas Hoeflaak. En ook voor de moeder van de zussen is een topactrice gecast: Olga Zuiderhoek.

Ook Mark Rietman en Gijs Scholten van Aschat spelen mee in de nieuwe bioscoopfilm. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol kon dikke ton krijgen van Playboy

April, May en June gaat al op 18 maart 2019 in première en draait vanaf donderdag 21 maart in de bioscoop. "Deze week gaan we repeteren en het script lezen met alle acteurs", laat Linda weten. "Eind augustus gaan we echt filmen."

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!