Beeld © GettyImages

De Harry Potter-tovenaars zijn gegroeid als kool

20 augustus 2018 15:19

Wat vliegt de tijd, de roodharige Rupert Grint, beter bekend als Ron Weasley, wordt vandaag alweer 30 (!!) jaar. Het lijkt als de dag van gisteren dat hij samen met kleine Harry en Hermelien op Zweinstein de meest magische avonturen beleefde. Maar hoe is het nu met de sterren?

1. Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe kennen we als de geweldige tovenaar Harry Potter. Deze rol veranderde in één klap zijn leven en hij werd wereldberoemd. Hij was elf in de eerste film, maar inmiddels is de knappie 29 jaar en heeft al meerdere films op zijn cv staan. Zo was hij onder andere te zien in The woman in Black en in zijn meest recente film Jungle. 

2. Emma Watson

De kleine inteligente Hermelien Griffel werd gespeeld door de prachtige Emma Watson. De jonge meid wist in de bekende films iedereen de les te lezen, girlpower! Nu is de beauty 28 jaar en is gelukkig niet gestopt met acteren, zo heeft ze nog geschitterd in The Perks of Being a Wallflower, The Bling Ring en Beauty and the Beast. Naast het acteren zet ze zich in voor de rechten van de vrouwen, ze is namelijk ambassadeur voor de Verenigde Naties. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Magische trucjes die een dreuzelleven een stuk makkelijker maken

3. Rupert Grint

Rupert is vandaag dus de jarige job en heeft alweer de 30 aangetikt. Als Ron zorgde hij voor de meest hilarische en ongemakkelijke taferelen. Het is helaas al een tijdje stil rond Rupert, zijn laatste rol was in 2015 voor de film Moonwalkers. Naast films was hij ook te zien in de videoclip van Ed Sheeran Lego House, die zes jaar geleden uitkwam. 

4. Tom felton

Tom speelde de rol van Draco Malfidus die de aartsvijand van Harry was. In de film waren de twee als water en vuur en konden totaal niet door één deur. Gelukkig viel dat in het echte leven wel mee en konden ze het goed met elkaar vinden. Tom is hier en daar nog in een film te spotten, zo ook in Ophelia die dit jaar nog is uitgekomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Potter en Bruce vallen in de prijzen

5. Matthew Lewis

In Harry Potter was hij nog een beetje de onzekere jongen van het groepje, maar inmiddels is Matthew een echte hunk! Echt actief is hij niet meer in de acteerwereld, dus dan maar eindeloos scrollen op zijn Instagram. Helaas is de knappie onlangs getrouwd met de liefde van zijn leven, en dus niet meer op de markt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!