Beeld © 20th Century Fox/Dutch FilmWorks/Universal Pictures International

De herfst komt eraan: het regent filmtitels

8 september 2018 10:00

Het regent pijpenstelen en de blaadjes van de bomen. Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen: de herfst is in aantocht. Hoog tijd om weer knus films te gaan kijken. Deze films kun je de aankomende tijd in de bioscoop verwachten.

Johnny English Strikes Again 

Het derde deel van de komische spion komt op 20 september uit. Rowan Atkinson, de bekende Mr. Bean-acteur, gaat als de populaire geheim agent weer een nieuw avontuur aan. Het verhaal speelt zich af na een cyberaanval waardoor de identiteitsgegevens van alle geheim agenten in Groot Brittannië op straat komen te liggen. De voormalig spion de laatste hoop van de Britse geheime dienst.

WAD

Voor de natuurliefhebbers is er ook wat prachtigs te zien. Op Wereld Dierendag, 4 oktober, komt de de Nederlandse natuurfilm WAD uit. WAD is de eerste Nederlandse natuurfilm over het... hoe kan het ook anders, waddengebied. De filmset is het enige Nederlandse natuurgebied met de status Unesco Werelderfgoed. Zo laat de natuur zien dat het ook topentertainment kan zijn. Wad leuk he?!

Miniatuurvoorbeeld

Meer over films:

Films met Aziatische acteurs domineren VS

Bohemian Rhapsody

Wie zingt het bekendste lied van Queen niet mee als het op de radio komt? Bohemian Rhapsody staat 27 jaar na de dood van zanger Freddie Mercury niet alleen als meezinger bekend, maar nu ook als film. De film is een ode aan Queen, hun muziek en de uitzonderlijke zanger: Freddie, één van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film laat de levensloop zien van de band en natuurlijk één van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van Live Aid, waar Freddie Mercury toen al ernstig ziek was. Queen-fan? Gaat dat zien!

De film is vanaf 11 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Halloween

Tijdens de herfst is het ook weer tijd om te griezelen met Halloween. De gefreakte film wordt nu al als één van de engste horrorfilms van dit jaar genoemd. Het verhaal gaat over Laurie Strode die veertig jaar geleden ontsnapte aan een slachtpartij tijdens Halloween. Sindsdien heeft ze nachtmerries over de gemaskerde seriemoordenaar. De film is van dezelfde horrorproducent als The Purge en Paranormal Activity, dus weet waar je aan begint. Durf je het aan om de trailer te bekijken? Kijk hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk de trailer:

Deze nieuwe horrorserie bezorgt jou slapeloze nachten

Zwaar Verliefd

Altijd al Jim Bakkum in zijn onderbroek willen zien? Deze herfst komt een luchtige en romantische komedie op het witte doek. De film gaat over de jonge en succesvolle dierenarts Isa die nogal onzeker is over haar lichaam én de liefde. Maar daar is Ruben; dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag hondje Bo redt van een chocoladevergiftiging, wordt ze opslag verliefd op Ruben. En hij op haar, maar dat weet Isa niet. Een ouderwets leuke komedie waarin eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde bij elkaar komen. Genoeg gelezen? Kijk hieronder de trailer.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!