Beeld © ANP

Daphne Bunskoek weer op het witte doek

14 september 2018 10:25

Presentatrice Daphne Bunskoek zal volgend jaar voor het eerst in vijftien jaar weer in een bioscoopfilm te zien zijn. Zij speelt een rol in de nieuwe tragikomedie De beentjes van St. Hildegard van Herman Finkers en Johan Nijenhuis.

"Het is de bedoeling dat de film in het najaar van 2019 in de bioscopen te zien is."

Dat heeft distributeur September Films vrijdag gemeld. Bunskoek speelde in 2004 samen met Beau van Erven Dorens, Chantal Janzen en Antonie Kamerling in de slecht ontvangen komedie Feestje. Daphne Bunskoek speelde daarna nog wel in een groot aantal tv-series, zoals Keyzer & De Boer Advocaten, Van Jonge leu en Oale Groond en Celblok H.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Herman Finkers vertaalt Nijntje in Twents

Behalve Bunskoek vertolken ook Ferdi Stofmeel, Aniek Stokkers, Stef Assen, Annie Beumers en Jan Roerink bijrollen in de film. De hoofdrollen worden gespeeld door Herman Finkers, Johanna ter Steege en Leonie ter Braak.

De beentjes van St. Hildegard gaat over een echtpaar dat bijna met pensioen gaat, maar eigenlijk niet meer zo gelukkig in het huwelijk is. Herman Finkers heeft het scenario geschreven.

De tragikomedie wordt vanaf 14 september gedraaid in Twente, Antwerpen en Keulen. Het is de bedoeling dat de film in het najaar van 2019 in de bioscopen te zien is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geen RTL Boulevard voor Daphne Bunskoek

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!