Beeld © RTL Boulevard

Internationale acteur gestrikt voor nieuwe komedie Linda de Mol

18 september 2018 18:18

Linda de Mol heeft een grote Amerikaanse acteur weten te strikken voor haar nieuwe film April, May en June. Niemand minder dan Patrick Duffy gaat de vader van Linda spelen, vertelt zij aan RTL Boulevard.

"Een soort Patrick Duffy, Bobby Ewing uit Dallas. Hoe leuk zou het zijn als Patrick Duffy zichzelf zou spelen?"

Linda de Mol trekt de stoute schoenen aan

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol in tranen tijdens Linda’s Zomerweek

Linda vertelt aan RTL Boulevard dat ze naar een specifiek persoon opzoek waren: "Een soort Patrick Duffy, Bobby Ewing uit Dallas. Hoe leuk zou het zijn als Patrick Duffy zichzelf zou spelen?" De 69-jarige Amerikaan is bij het grote publiek vooral wereldberoemd geworden als Bobby Ewing uit de hitserie Dallas. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sexy? Linda de Mol weet wel raad met een banaan

Linda vervolgt: "Toen hebben we de stoute schoenen aangetrokken en zijn agent gebeld. Die zei: 'Ja dan moet je eerst het script in het Engels laten vertalen. Meneer Duffy gaat het dan lezen en dan melden we ons wel'". 

En Linda heeft geluk: de acteur zei ja. Waarom hij ja zei? Daar heeft hij een duidelijk antwoord op: "Kijk naar haar! Op deze prachtige plek werken met de mooiste vrouw van de wereld."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol noemt bewering Nijpels raar

De opnames van April, May en June vinden op dit moment plaats. De film gaat over drie zussen die zich voorbereiden op de euthanasie van hun moeder. Naast Patrick zijn de hoofdrollen voor Olga Zuiderhoek, Bas Hoeflaak, Mark Rietman, Tjitske Reidinga en Elise Schaap.

Vanaf april 2019 moet de zwarte komedie in de bioscopen te zien zijn.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!