Beeld © Getty Images

Het vervolg op To All the Boys I've Loved Before is hier

20 september 2018 17:56

Vergeet To All the Boys I've Loved Before, er is een nieuwe romcom on it's way met niemand minder dan hottie Noah Centineo en Riverdale-chick Camila Mendes! En met zulke supersterren is heerlijk vertier verzekerd!

De ster van Noah begint pas net met stralen, maar de knapperd is nu al een hele grote. Met Netflix-successen als To All the Boys I've Loved Before en Sierra Burgess Is a Loser staat de 22-jarige hoog op de Hollywood-radar.

En nu kan de hunk er nog een titel aan toevoegen: The Stand-In! Maar de The Fosters-ster schittert niet alleen in de kakelverse feelgoodfilm, hij wordt vergezeld door niemand minder dan Riverdale-actrice Camila Mendes! Fangirl alert!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze nieuwe Netflix-serie geeft je kriebels

Met deze twee kanjers zijn de verwachtingen meer dan hoog! Het verhaal draait om de hunk Brooks Rattigan. De arme student probeert een extra zakcentje te verdienen door een eigen app te ontwikkelen. In de app kun je en 'stand-in' vriendje huren die aan al je wensen voldoet. Ah-ah, vandaar de naam van de film!

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Cuteness overload! Filmhunk Noah Centineo knuffelt met puppies

De hottie moet zich als elk 'vriendje' zich compleet transformeren in iemand anders, maar vergeet hierdoor wie hij zelf is. Uhhmm, hallo: Peter Kaminsky ben jij dat?

Welke rol Camila gaat vervullen is nog niet bekend, maar wij zetten ons geld op één van de meisjes die een vriendje huurt. Met de chemie zit het in ieder geval al goed! Op meerdere kiekjes is te zien dat de twee het in érg gezellig hebben...

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!