Beeld © IMDb

Hoe gaat het nu met de cast van Mean Girls?

3 oktober 2018 11:22

Het is 3 oktober en dat kan maar één ding betekenen: happy Mean Girls Day! De dag die in het leven werd geroepen na de iconische zinnen: "On October 3rd, he asked me what day it was. It's October 3rd." En het is ook nog eens woensdag. Dus trek je roze kloffie aan en lees hoe het nu gaat met de cast van Mean Girls.

Lindsay Lohan als Cady Heron

De roodharige speelde in verschillende Disneyfilms als tiener. In 2004 speelde ze naast Mean Girls ook in Confessions of a Teenage Drama Queen. Haar acteertalenten had ze daarmee bewezen. Na een periode van persoonlijke problemen, was ze in 2008 terug met Labor Pains. Ook had ze kort een zangcarriere.

Miss Lohan heeft veel tegenslagen gehad in haar leven. Ze heeft anorexia gehad, meermaals drugs gebruikt, is naar rehab geweest, heeft gestolen en werd voor onder andere agressie opgepakt. In 2017 zou ze tot de moslim zijn bekeerd. Haar moeder ontkent dat. Verder is het stil rondom Lindsay.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liedje Ashlee Simpson gaat dus toch over Lindsay Lohan

Rachel McAdams als Regina George

De echte bitch van het stel. Haar doorbraak kwam met Mean Girls. Daarnaast speelde ze in de klassieker The Notebook. De jaren daarna bleef Rachel acteren maar in 2006 nam ze een pauze omdat ze terugverlangen naar haar oude leven. Ze weigerde bijvoorbeeld de hoofdrol in The Devil Wears Prada.

Toch kwam Rachel weer terug op het witte doek. Ze speelde nog in onder andere Sherlock Holmes, The Vow en Doctor Strange. Ze kreeg vijf MTV Movie Award-nominaties in één jaar. Ze heeft het heel goed gedaan! Inmiddels heeft ze ook een kindje.

Amanda Seyfried als Karen Smith

Ze brak door als het domme blondje in Mean Girls. Na die doorbraak had ze voornamelijk nog bijrollen. Ze deed nog wel auditie voor grote hoofdrollen maar die gingen naar andere actrices. Na een tijd brak ze wel door en sleepte ze grote rollen in de wacht. Ze kwam er openlijk voor uit dat ze last heeft van angst en paniekaanvallen. Toch blijft ze doorzetten in Hollywood. Ook Amanda heeft een kindje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel McAdams weer op de rode loper

Lacey Chabert als Gretchen Wieners

Deze actrice was als kind al een sterretje. Na Mean Girls ging ze vaak stemmen inspreken voor tekenfilms. Ook was ze te zien in Amerikaanse series. Ze trouwde in 2013 en in 2016 kreeg ze een dochter.

Jonathan Bennett als Aaron Samuels

De absolute hottie in de film. Na Mean Girls ging Jonathan spelen in Cheaper by the Dozen 2 en Lovewrecked. In 2014 deed hij mee aan Dancing with the Stars en in 2017 kwam hij er openlijk voor uit dat hij homo is. Hij heeft een relatie met Jaymes Vaughan. Ook acteert deze man nog steeds in verschillende films.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Zoon voor Rachel McAdams'

Lizzy Caplan als Janis Ian

Na haar rol in Mean Girls bleef deze vrouw acteren. 2010 als hoogtepunt qua films. Voor haar rol in Hot Tub Machines is ze genomineerd voor een Teen Choice Award. Ze speelde ook in The Interview. Herken je haar nog?

Daniel Franzese als Damian

Hoewel Daniel een homo speelde in Mean Girls is hij er pas in 2014 voor uitgekomen dat hij in real life ook op mannen valt. Uiteindelijk werd Damian zijn eigen rolmodel en heeft Daniel inmiddels nog in veel meer films gespeeld. Deze man is tegenwoordig ook comedian en activist voor de LGBTQ-community.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Musicalversie Mean Girls in de maak

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!