Beeld © Martijn van Gelder

Einde-lijk: opnames nieuwe Baantjer-film gestart

01 oktober 2018 13:40

Inmiddels zijn de opnames voor de kersverse Baantjer-film in volle gang. Op Instagram laat Tygo Gernandt weten dat hij staat te popelen om te beginnen.

"Zijn vandaag begonnen met filmen!"

"Wordt zo te gek!", plaatst hij enthousiast onder een kiekje in de kappersstoel.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Nieuwe Baantjer-film verschijnt in april in de bioscopen

Voordat de camera gaat lopen wordt de acteur eerst flink onder handen genomen. "In de kappersstoel om geknipt te worden door Taco in de studio van William Rutten voor de nieuwe film Baantjer het begin", post Tygo bij de foto. "Zijn vandaag begonnen met filmen!"

Wie bang is dat de Baantjer-acteur stiekem een alcoholist is kan met een gerust hart gaan slapen. De fles in zijn hand is namelijk geen whiskey, maar water uit het IJsselmeer om zijn coupe te knippen. Aha, weten we dat ook weer!

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Ryanne van Dorst in Baantjer-film

Eerder werd al de wereld ingeslingerd dat het Waldemar Torenstra is die in de huid kruipt van de jonge detective De Cock. Tygo neemt de rol van zijn partner Tonnie Montijn op zich. Naast de twee acteurs schitteren ook druktemaker Ryanne van Dorst, Fedja van Huêt en Jelka van Houten in de remake.

De speelfilm is vanaf 18 april te bewonderen in de bioscoop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Tygo: 'Oude Baantjer voortzetten is zelfmoord'

Krijg je geen genoeg van de spannende verhalen van De Cock? Dan hebben we goed nieuws! Het blijft namelijk niet bij één razend spannende biosdate. De film dient namelijk als kick-off voor de gelijknamige nieuwe dramaserie. Die zal later te zien zijn bij Videoland en RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!