Michiel Huisman is zelf niet dol op horror

09 oktober 2018 08:17

Michiel Huisman is geen fan van het griezelgenre. En dat terwijl hij net een van de hoofdrollen speelt in de nieuwe griezelserie The Haunting House of Hill van Netflix.

"Ik kan er moeilijk naar kijken"

Arme Michiel heeft last om naar de film te kijken waar hij zelf in schittert. "Ik kan er moeilijk naar kijken", zegt de acteur, die met zijn vrouw Tara Elders en dochtertje in New York woont. "Met deze reeks heb ik geen moeite, omdat ik natuurlijk alles van de serie van tevoren had gelezen. Ik heb samen met mijn dochter Hazel gekeken. Zij is elf en vond het best eng. Ze kreeg er ook nachtmerries van. Gelukkig heb ik haar kunnen troosten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kom oog in oog te staan met Michiel Huisman

Michiel Huisman speelt in de Netflix-serie de rol van Steven Crane, schrijver van boeken over bovennatuurlijke zaken, waaronder zijn memoires over de tijd die zijn familie in Hill House doorbracht. De serie is vanaf vrijdag wereldwijd te zien op Netflix. Michiel: "Het is natuurlijk afwachten hoe succesvol deze reeks zal zijn, maar ik beschouw het wel als een belangrijke stap in mijn carrière. Ik heb weer iets van mijn lijst kunnen afvinken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix-serie Michiel Huisman de hemel in geprezen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!