Beeld © YouTube-kanaal Sony Pictures India

Shay Mitchell doet ons bibberen van angst in nieuwe horrorfilm

16 oktober 2018 20:40

Na de bloedstollende Netflix-serie You en haar grote doorbraak als Emily Fields in de hitserie Pretty Little Liars, is Shay Mitchell nu te zien op het witte doek. De PLL-ster heeft een rol weten te bemachtigen in The Possession Of Hannah Grace. En de trailer geeft je instant kippenvel!

Vergeet Pretty Little Liars, na het zien van de zenuwslopende eerste beelden van The Possession Of Hannah Grace is het getreiter van 'A' kinderspel. In de gloednieuwe trailer zien we hoe Shay's personage, Megan, te werk gaat in een mortuarium terwijl ze probeert te dealen met serieuze trauma's uit haar verleden. Niet alleen weet haar mysterieuze geschiedenis haar in te halen, óók komt ze erachter dat één van de lichamen niet echt dood is. En dan begint het...

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Cara Delevingne in vuur en vlam door PLL-ster

De film vertelt het verhaal van de jonge Hannah Grace, die helaas om het leven komt door exorcisme. Een demoon neemt haar lichaam over en terroriseert de wereld om zich heen vanuit het lichaam van de overleden Hannah.

Meer van The Possession Of Hannah Grace? Zet dan 29 november alvast in je agenda, dan draait de angstaanjagende film op het witte doek!

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Michiel Huisman is zelf niet dol op horror

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!