Anneke Blok en Michiel Romeyn in romcom met Elise Schaap

17 oktober 2018 07:44

Teun Luijkx, Anneke Blok en Michiel Romeyn zijn toegevoegd aan de cast van de nieuwe romantische komedie Wat is dan liefde. Ook Jan-Paul Buijs en Maike Meijer hebben een rol in de film bemachtigd, maakten producent KeyFilm en distributeur Independent Films woensdag bekend. De opnames zijn deze week van start gegaan.

Eerder werd al bekend dat Elise Schaap en Maarten Heijmans de hoofdrollen vertolken. Elise Schaap speelt Cato, een idealistische advocaat met een nuchtere kijk op de liefde. Maarten Heijmans vertolkt de rol van haar collega Gijs, een vechtadvocaat die vooral wil scoren in zijn werk en de liefde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anneke Blok heeft rol in Smeris 4

Michiel Romeyn is in de film te zien als de baas van het advocatenkantoor. Anneke Blok is gecast als zijn assistente Anja en Teun Luijkx is gecast als Sander, Cato’s vriend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elise Schaap deelt eerste fruitige foto van film Linda de Mol

De regie van Wat is dan liefde is in handen van Aniëlle Webster, die vorig jaar groot succes had met Huisvrouwen bestaan niet. Het scenario is geschreven door Dorien Goertzen (Nieuwe Buren). Distributeur Independent Films brengt Wat is dan liefde op 19 december 2019 uit in de bioscoop.