Koefnoen-duo samen in een film

24 oktober 2018 09:13

Paul Groot en Owen Schumacher zullen binnenkort samen in één film te zien zijn. Het oude Koefnoen-duo speelt partners in het advocatenkantoor in de komedie Wat is dan Liefde. Dat maakten producent KeyFilm en distributeur Independent Films woensdag bekend.

Ook Aiko Beemsterboer, Hannah van Lunteren, Beppie Melissen, Rene van ’t Hof, Esther Scheldwacht en Aus Greidanus sr. hebben bijrollen in de film bemachtigd. Melissen en Van 't Hof spelen de ouders van hoofdpersoon Cato; Scheldwacht en Greidanus zijn te zien als de ouders van Gijs, het andere hoofdpersonage.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goed nieuws: alle Harry Potter-films komen naar Netflix

Eerder werd al bekend dat Elise Schaap en Maarten Heijmans de hoofdrollen vertolken. Schaap speelt Cato, een idealistische advocaat met een nuchtere kijk op de liefde. Heijmans vertolkt de rol van haar collega Gijs, een vechtadvocaat die vooral wil scoren in zijn werk en de liefde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dramatische cliff: moet familie Kruys afscheid nemen van vaderlief Thomas?

Huisvrouwen bestaan niet

De regie van Wat is dan Liefde is in handen van Aniëlle Webster, die vorig jaar succes had met Huisvrouwen Bestaan Niet. Het scenario is geschreven door Dorien Goertzen (Nieuwe Buren). De opnames zijn vorige week van start gegaan.

Distributeur Independent Films brengt Wat Is Dan Liefde op 19 december 2019 uit in de bioscoop.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!