Beeld © Netflix

Vanessa Hudgens gestrikt voor nieuwe Netflix-Kerstfilm

08 november 2018 13:00

Netflix heeft Vanessa Hudgens kunnen overhalen te spelen in de nieuwe kerstfilm The Princess Switch. De trailer belooft in ieder geval veel goeds.

De film gaat over Stacy, een normale vrouw uit Chicago, die meedoet aan een bakwedstrijd in Londen. Deze is georganiseerd door de koninklijke familie van Belgravia, een fictief Oostblokland. Eenmaal daar botst Stacy per toeval tegen haar lookalike aan en laat dat nou net Margaret zijn, de Hertogin van Montenaro.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vanessa Hudgens wordt prinses

De twee besluiten te switchen van leven: Stacy doet zich voor als Margaret en andersom. Kortom, een prima verhaal voor een avondje op de bank (met deken) en je verstand op nul. Bekijk hier zelf de trailer:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vanessa Hudgens mogelijk vervolgd

Eerder dit jaar sloeg de High School Musical-actrice een reünie met haar oude collega’s af. Vorig jaar maakte Disney namelijk bekend dat er een vierde deel van de populaire filmreeks aankomt. Vanessa kreeg toen de rol aangeboden van lerares, maar de 29-jarige actrice weigerde, omdat ze zich nog steeds een tiener voelt, zei ze in een interview in de Amerikaanse Elle.

The Princess Switch is vanaf 16 november te zien op Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!