Beeld © SVT

Oh nee! Al deze titels verdwijnen van Netflix

21 november 2018 16:00

Nooit leuk, wanneer Netflix bekendmaakt series en films te verwijderen. Vaak net nu je nog van plan was die ene serie te bingewatchen. Maar voor een verrassing komen te staan is nog minder leuk en daarom vertellen wij jou alvast alle data.

Helaas pindakaas, deze verdwijnen:

12 Years a Slave (21 november)

In 1841 wordt de Afro-Amerikaanse Solomon Northup, een vrij man, gekidnapt en 12 jaar lang gedwongen tot slavernij onder de naam 'Platt'. Door geloof, wilskracht en moed moet Northup overleven en die 12 jaar als een slaaf verduren. In totaal won de film drie Oscars.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston schittert in nieuwe Netflix-film

Life of Something Like It (21 november)

Een verslaggever interviewt een paranormaal begaafd persoon, die haar vertelt dat ze zal sterven en dat haar leven zinloos is. Een film waarin Angelina Jolie schittert.

The Divide, 1 seizoen (30 november)

Een officier van justitie onthult nieuw bewijsmateriaal dat aanleiding geeft tot een heronderzoek van een sensationele moordzaak. Enorm spannend!

Freddy, 1 seizoen (30 november)

De legendarische Nederlandse bierbrouwer en zakenman Freddy Heineken stelt zijn erfenis veilig tijdens jaren van ambitieus zakendoen en één beruchte kidnapping.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waylon scoort rolletje in NPO-serie Poesjes

The Driver, 1 seizoen (30 november)

Een neerslachtige taxichauffeur Vince komt zijn oude vriend Col tegen, een ex-gevangene die hem de kans geeft geld te verdienen als chauffeur voor een criminele bende.

The Undateables, 3 seizoenen (30 november)

Zo leuk! Maar gelukkig kun je hier ook nog kijken:

The Client List, 2 seizoenen (14 december)

Riley Parks zoekt een moeilijke balans tussen haar twee levens: thuis als alleenstaande moeder en in een massagesalon met speciale klanten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze nieuwe misdaadserie wil je in één ruk uitkijken

Thicker than Water, 2 seizoenen (14 december)

Een Zweedse dramaserie over twee broers en een zus die na het overlijden van hun moeder opnieuw bij elkaar komen. De erfenis die ze krijgen leidt tot de onthulling van familiegeheimen en leugens die naar boven komen. De kinderen moeten ten minste een jaar samen het oude familiehotel uitbaten, anders krijgen zij helemaal niets van de erfenis.

Maar er is ook goed nieuws! Zo verschijnen deze series juist op de streamingdienst:

Frontier, seizoen 3 (23 november)

De strijd om winst en macht bestrijkt continenten wanneer Declan Harp zijn gevecht begint tegen de Hudson's Bay Company op de Atlantische Oceaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix komt met het betoverende Mowgli: Legend of the Jungle

F is For Family, seizoen 3 (30 november)

Het nieuwe seizoen F is voor Family vervoert kijkers terug naar 1970, een tijd waarin politieke correctheid, co-ouderschap en indoor rookverboden geen deel uitmaakten van iemands vocabulaire, laat staan van de norm.

Prison Break, seizoen 5 (1 december)

Eindelijk is het zo ver! Fans hebben lang gewacht, maar nog even geduld en je kunt weer heerlijk naar Prison Break kijken. Dat maakt een hoop goed, toch?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank van der Lende maakt serie over alzheimer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!