Nicole Kidman opgeschrikt door schietpartij

26 november 2018 04:54

Tijdens de opnames van haar nieuwe film Destroyer, moest Nicole Kidman schuilen voor een echte schutter. Dat vertelde de actrice dit weekend tijdens een evemenent van Bafta in Londen.

“Ik stond daar op straat met mijn nepwapen”

De Australische speelt in de film een agente van de LAPD, het politiekorps van Los Angeles. De opnames vonden plaats in South Central, niet de beste buurt van de stad. "We draaiden in South Central en opeens werd er geroepen: 'iedereen naar binnen, er is een schutter. Een echte schutter'. Ik dacht meteen: wat?", herinnerde Nicole zich volgens New York Post.

"Ik stond daar op straat met mijn nepwapen en opeens sleurden ze me naar binnen en lag ik op de vloer, met een echte schutter en allemaal helikopters in de omgeving."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicole Kidman schrapt première vanwege natuurbranden

De actrice had bijna helemaal niet in Destroyer gespeeld, zo onthulde ze vorige maand. Ze wilde afzeggen voor de film, omdat ze net het drama Boy Erased had gedraaid. "Ik doe mijn best om veel verschillende dingen op te pakken, ik wil niet steeds dezelfde rollen aangeboden krijgen. Maar ik had net Boy Erased opgenomen en ik was moe en bang dat ik een actierol niet aankon. Dus ik probeerde er onderuit te komen. Dat doe ik trouwens wel vaker, maar ik kreeg gelukkig te horen dat dat geen optie was."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nicole Kidman niet bang uitgevallen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!