Beeld © Walt Disney Animation

Nederlandse Disney-prinsessen keren terug in Wreck-it Ralph

26 november 2018 07:01

Willemijn Verkaik en Noortje Herlaar zijn in de Nederlandse versie van de nieuwe animatiefilm Ralph breaks the Internet te horen als de Frozen-prinsessen Elsa en Anna. Ook andere actrices die in het verleden Disney-prinsessen inspraken, keren terug in het vervolg op Wreck-it Ralph.

Zo is Kim-Lian van der Meij te horen als Rapunzel, Joke de Kruijf als Belle, Assepoester en Doornroosje en Laura Vlasblom als Ariël en Jasmine. Dat heeft studio Disney maandag bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sterling K. Brown in gesprek voor rol Frozen 2

Alle prinsessen spelen in Ralph Breaks the Internet een belangrijke bijrol. Hun aanwezigheid in de film was al verklapt in de trailer van Ralph II; een van de scènes waarin zij te zien zijn, werd door fans laaiend enthousiast ontvangen. Op sociale media wordt het afgelopen weekend ook al veelvuldig gediscussieerd over een speciale verrassing die na de laatste credits te zien is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Disneyprinsessen in vervolg Wreck-It Ralph

In Wreck-it Ralph uit 2012 probeert een personage uit een oude videogame te ontdekken of er méér in het leven kan zijn dan de schurkenrol die hij in het spel heeft. In het vervolg komt Ralph (Frank Lammers) met zijn vriendinnetje Vanellope (Georgina Verbaan) terecht op internet. Ralph Breaks the Internet krijgt in de VS veel lovende recensies en brak in de eerste week al diverse records.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!