Laatste film Dave Mantel komt medio 2019 uit

3 december 2018 17:12

Kill Mode, de laatste speelfilm die de zaterdag overleden acteur Dave Mantel heeft gemaakt, gaat medio 2019 in première. Dat heeft producent Get off the road maandag laten weten. De opnames van de sf-film, waarin Mantel de hoofdrol speelt, werden een jaar geleden al afgerond.

Kill Mode vertelt over een vrijheidsstrijder die in de toekomst een geheim achterhaalt dat het bedrijf dat de wereld in handen heeft ten val kan brengen. Mantel deelt in de Engelstalige film onder meer het doek met Ted Neeley, de Amerikaanse acteur die al bijna een halve eeuw de rol van Jezus in de musical Jesus Christ Superstar vertolkt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens reageert op overlijden GTST-man Dave

Het is nog niet duidelijk of Kill Mode ook in Nederland te zien zal zijn. Molly, de vorige film van het Utrechtse productiehuis, werd ook alleen maar in het buitenland uitgebracht.

Mantel overleed zaterdagochtend. Hij genoot vooral bekendheid door de rol van Menno Kuiper in Goede tijden slechte tijden. Ook speelde hij in hitfilms als Sonny Boy, Spijt! en De Groeten van Mike!. Hij werd 37 jaar oud.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Collega's geschokt door overlijden Dave Mantel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!