Beeld © Dutch FilmWorks

Fedja van Huêt heeft respect voor Robert ten Brink

06 december 2018 07:22

Fedja van Huêt weet sinds kort een klein beetje hoe het leven van Robert ten Brink eruitziet als hij als Dr. Love in actie komt voor het programma All You Need Is Love. In de gelijknamige film kruipt Fedja in de rol van Dr. Love en dat deed hem inzien dat tv-programma’s presenteren vakwerk is.

"Gelukkig hoefde ik niet anderhalf uur vol te praten”

“We hebben twee dagen gedraaid in de originele All You Need Is Love-studio, dus ik heb een klein beetje kunnen zien hoe het is om zo’n show aan elkaar te praten. Gelukkig hoefde ik niet anderhalf uur vol te praten”, vertelt Fedja. “Maar het was wel leuk om mee te maken.”

De 45-jarige acteur heeft ook wel respect gekregen voor de wijze waarop Robert ten Brink het al jaren doet. “Robert heeft natuurlijk een heel goed team om zich heen maar zo makkelijk als hij het doet zou ik helemaal niet kunnen. Ik speel een rol. Waarschijnlijk doet hij dat ook wel, maar dat doet hij met zo’n gemak en warmte”, aldus Fedja. “Ik heb een paar afleveringen extra bekeken dus ik heb wel het een en ander van hem kunnen stelen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Einde All You Need Is Love-film verrassing voor acteurs

In de film All You Need Is Love speelt Fedja presentator Maarten die het even niet meer ziet zitten, het geloof in de liefde heeft verloren en verdwijnt vlak voor de opnames van de kerstspecial. “Hij is een beetje sikkeneurig en chagrijnig en een beetje een vervelende BN’er”, legt Fedja uit. “Dat is ook weleens leuk om neer te zetten.” Fedja werd gevraagd door regisseur Will Koopman, vooral bekend als maakster van Gooische Vrouwen. “Als je door haar gebeld wordt, durf je eigenlijk geen nee te zeggen. Dat samen met het goede script van Paula van der Oest en de acteurs die al op het lijstje stonden, maakt het alleen maar leuk. Het is met al die verhaallijnen een heel rijke film geworden.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Dans mee met de All You Need Is Love-stewardessendans

All You Need Is Love gaat op 6 december in première. De cast bestaat naast Fedja van Huêt onder anderen uit Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Frank Lammers en Peter Paul Muller.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!