A Star is Born passeert half miljoen bezoekers

07 december 2018 11:08

De muziekfilm A Star is Born, met in de hoofdrollen Lady Gaga en Bradley Cooper, heeft in Nederland meer dan een half miljoen bezoekers getrokken. Dat blijkt uit de cijfers van de Nederlandse bioscopen die vrijdag zijn gepubliceerd.

Het muzikale drama draait inmiddels meer dan tien weken in de Nederlandse bioscopen. De film kreeg donderdag vijf Golden Globe-nominaties en geldt ook als een van de grote favorieten voor de Oscars.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

A Star Is Born niet de grote favoriet bij de Golden Globes

A Star is Born is de derde remake van de filmklassieker uit de jaren dertig van de vorige eeuw. Jackson Maine (Cooper) is een rockster die worstelt met demonen uit het verleden en de fles; Ally (Lady Gaga) is een serveerster met een gouden stem. Na een toevallige ontmoeting biedt hij haar de kans om door te breken, met alle gevolgen van dien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

A Star is Born krijgt waarschuwing in Nieuw-Zeeland

Muziekfilms doen het dit najaar erg goed in de bioscopen. Ook de Queen-biopic Bohemian Rhapsody trekt al wekenlang volle zalen. De film over het leven en werk van frontman Freddie Mercury lijkt zelfs de best bezochte bioscoopfilm van het jaar te gaan worden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!