Beeld © YouTube-kanaal Aviron Pictures

Oeh la la: De nieuwe Fifty Shades-film is hier

07 december 2018 13:20

Krijg jij ook geen genoeg van de vurige Fifty Shades-reeks? Dan gaat dit nieuws je dag, nee week, maken! Er staat namelijk een gloednieuwe film à la Fifty Shades op de planning. En die voldoet aan al je stoutste dromen.

De nieuwe must see luistert naar de heerlijke naam After en belooft, net als het gelijknamige boek, een waar genot te worden. Het aankomende hoogtepunt wordt volgens Glamour zelfs al vergeleken met de klassieker Fifty Shades. En als je de hete trailer ziet dan snap je wel waarom. 

Miniatuurvoorbeeld

ook leuk:

Einde All You Need Is Love-film verrassing voor acteurs

De film is gebaseerd op de bestseller van schrijfster Anna Todd en volgt de jonge Tessa. Ze werkt zich een ongeluk op school, speelt de perfecte dochter voor haar ouders en is een liefhebbende vriendin voor haar vriendje. Maar dat alles verandert als donderslag bij heldere hemel wanneer ze op school de knappe Hardin Scott tegen het lijf loopt. Hij doet haar twijfelen over alles wat ze is en wat ze wil in het leven. 

Miniatuurvoorbeeld

Nog meer genieten:

A Star is Born passeert half miljoen bezoekers

Word jij ook zo wild van de trailer? Dan hebben we goed nieuws, want het kan zomaar zijn dat het niet bij slechts een film blijft. De bestseller-reeks bestaat namelijk van origine uit vier boeken. Dus wie weet wat er nog allemaal op de planning staat.

After is vanaf april te zien op het witte doek. Over een hete zomer gesproken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!