Beeld © Dutch FilmWorks

WIN: Een ontmoeting met de cast van de Nederlandse thriller Vals

10 januari 2019 11:47

Wil jij als eerste de nieuwe Nederlandse thriller Vals zien? Dan is dit jouw lucky day, want RTL Boulevard mag twee kaartjes weggeven voor de première in Utrecht én een ontmoeting met de cast!

Wij geven in totaal twee twee vrijkaarten weg voor de première op maandag 14 januari in de Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht .

Kans maken? Beantwoord dan HIER de prijsvraag en laat je gegevens achter. Je hebt tot en met zaterdag 12 januari 16:00. De winnaar wordt zondag 12 januari om 18:00 bekendgemaakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix waarschuwt voor levensgevaarlijke Bird Box-challenge

De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender. Weten de meiden eigenlijk wel alles van elkaar en hoeveel valsheid kan een vriendschap verdragen?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!