Bad Boys Beeld © Columbia Picturs

Opnames Bad Boys 3 begonnen

14 januari 2019 17:18

De opnames van Bad Boys for Life, het derde deel in de actiereeks met Will Smith en Martin Lawrence, zijn maandag van start gegaan. Smith deelde op Instagram een foto van hem met zijn medehoofdrolspeler waarin hij vertelt dat het duo de afgelopen dagen de eerste twee films weer heeft gekeken. "It's about to be KRAZY!!" beloven de acteurs.

"It's about to be KRAZY!!"

De film wordt gemaakt door het Marokkaans-Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah. De Bad Boys-films vertellen over een roekeloos agentenduo. De derde film wordt wederom geproduceerd door Jerry Bruckheimer. De vorige twee films werden geregisseerd door Michael Bay (Transformers).

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patser-regisseurs regisseren Bad Boys 3

De voorgangers, Bad Boys en Bad Boys II, stammen uit 1995 en 2003. Bad Boys 3 moet begin 2020 in de bioscopen te zien zijn.

Adil en Bilall braken het afgelopen jaar internationaal door met hun Vlaams-Nederlandse film Patser, waarin Ali B een rol speelde als maffiabaas. Het tweetal wordt ook genoemd voor de vierde Beverly Hills Cop-film die Eddie Murphy later dit jaar wil gaan maken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!