Beeld © Endemol Nederland

Kleine kans op derde Gooische Vrouwen-film

15 januari 2019 08:43

Scenarioschrijver Frank Houtappels acht de kans op een derde deel van de reeks Gooische Vrouwen bijzonder klein. "In principe kan alles. Ik zeg 'nooit, nooit'", stelt Houtappels, die een derde film over Cheryl en co eerder nog niet uitsloot, in De Telegraaf. "Maar de kans is echt nihil."

"Ik zeg nooit, nooit"

Volgens Houtappels is Gooische Vrouwen na vijf seizoenen op televisie en twee speelfilms klaar. "Je moet op een gegeven moment ook zeggen: we hebben daar zulke heerlijke successen mee gevierd, waarom zou je daar nog een keer op teruggrijpen? Het houdt een keer op. Kom met iets nieuws!"

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Linda de Mol heeft één grote hobby: eten

Dat nieuws is April, May en June, de nieuwe film naar idee van Linda de Mol die eind dit jaar verschijnt. "Die film is echt een heel nieuw ding, omdat we nu iets vertellen met een serieuze ondertoon", aldus de scenarioschrijver. April, May en June gaat over drie zussen en een broer die bij elkaar komen als hun moeder ernstig ziek is. "Het thema van deze film is eigenlijk: hoe loslaten, en hoe doorgaan."

April, May en June is volgens Houtappels ondanks het zware thema "een film met een lach en een traan". "Af en toe zal er best worden gegrinnikt en hardop gelachen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!