Beeld © CBS Films

Cole Sprouse doet je hart sneller kloppen in Five Feet Apart

24 januari 2019 15:26

Houdt de serie Riverdale jou ook zo in zijn greep? Dan gaat de nieuwe romantische film Five Feet Apart, met Cole Sprouse in de hoofdrol, zeker in de smaak vallen. De film is nog niet eens uit op het witte doek, en wordt nu al vergeleken met bioscoophit The Fault in Our Stars. Dat belooft wat!

Five Feet Apart vertelt het verhaal van twee tieners die hopeloos verliefd worden op elkaar. Klinkt als een standaard verhaal, maar in tegenstelling tot leeftijdsgenootjes leren de twee elkaar niet kennen in de kroeg of op Tinder, maar in het ziekenhuis. De jonge tortelduifjes lijden namelijk beide aan taaislijmziekte, waarvoor ze behandeld worden. Zij lopen het risico op kruisbesmetting met bacteriën en virussen. Dit heeft een ongunstig ziekteverloop tot gevolg. Daarom mogen ze elkaar niet meer zien.

Maar naarmate het koppel elkaar beter leert kennen, neemt de verleiding toe om de regels uit het raam te gooien en voor elkaar te kiezen. Maar zal hun liefde het uiteindelijk overwinnen van de levensbedreigende ziekte?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spin-offs Riverdale én Jane The Virgin in de maak

Haley Lu Richardson, bekend van onder ander de films Split en The Edge of Seventeen, en Riverdale-hottie Cole Sprouse vertolken de hoofdrollen in de nieuwe romantische film. Maar niet alleen de acteurs zijn oude bekenden, ook de regisseur van de film is er eentje die we allemaal kennen. Knapperd Justin Baldoni (Rafael uit Jane the Virgin) neemt namelijk de regie in handen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Hij komt! De Riverdale crossover

Helaas moeten we nog wel even wachten met de tranentrekker, want pas op 15 maart verschijnt de film in de bios. Tot die tijd moeten we het doen met de trailer. 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Riverdale's Camila Mendes datet met collega

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!