Beeld © ANP

Film over wereldster Céline Dion in de maak

31 januari 2019 02:51

Céline Dion kan een biopic over haar leven en loopbaan tegemoet zien. De Canadese zangeres heeft haar toestemming gegeven voor het maken van de film The Power Of Love, waarin te zien is hoe ze opgroeide in Quebec en uitgroeide tot een wereldster.

“Ze toonde toen zoveel veerkracht, dat raakte me”

In de film, die in 2020 uitkomt, zal voornamelijk Frans gesproken worden en wordt geregisseerd door Valerie Lemercier. Zij neemt tevens de rol van Céline voor haar rekening. Ook de relatie met manager René Angélil, met wie Dion later trouwde en kinderen kreeg, komt aan bod. Het overlijden van Angélil in 2016 en de manier hoe de zangeres met deze klap omging, was voor Lemercier de inspiratie om tot de film te komen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fan bestormt podium tijdens concert Céline Dion

"Ze toonde toen zoveel veerkracht, dat raakte me. Ik ben daarna van alles gaan lezen en bekijken wat ik over hen tegenkwam. Zo leerde ik meer over de kracht van hun liefde, hun gevoel voor humor en de band met haar moeder Thérèse," aldus Valerie.

De wereldster en haar platenmaatschappij hebben eveneens toegezegd dat haar muziek gebruikt mag worden, waaronder de hits My Heart Will Go On, All By Myself en I'm Alive. Dit meldt Page Six.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Céline Dion staat stil bij sterfdag man

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!