Beeld © ANP

'James Bond 25 gaat ook in Italië draaien'

04 februari 2019 17:20

De nieuwe James Bond-film wordt komend voorjaar onder meer in Italië opgenomen. Dat meldt de Italiaanse website Sassilive.it. De Britse geheim agent zou in april Matera aandoen, dat bekend is vanwege zijn prehistorische grotwoningen.

Het zou het tweede land zijn dat het 25e avontuur van 007 aandoet. Het Noorse filmfonds meldde vorige maand dat er opnamen van de film in Noorwegen worden gemaakt. Hiervoor heeft het fonds een recordbedrag van zo’n 5 miljoen euro beschikbaar gesteld.

Producenten Barbara Broccoli en Michael Wilson hebben officieel nog niets bevestigd. Naar verwachting vindt er eind februari of begin maart een grote persconferentie plaats over de opnames. Maar de Italiaanse website zou vernomen hebben dat megasterren Emma Stone en Dakota Johnson in de race zijn voor de rol van Bondgirl.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Idris Elba hint toch weer op rol James Bond

De nieuwe Bondfilm moet begin 2020 in de bioscopen te zien zijn. De opnames moeten in maart van start gaan. Acteur Rami Malek, die momenteel in de bioscopen te zien is als Freddy Mercury in hitfilm Bohemian Rhapsody, zou hoog op de lijst staan voor de rol van grote schurk in de nieuwe James Bond.

Hoewel de producenten niets hebben bevestigd, druppelden er de afgelopen dagen steeds meer stukjes informatie over Bond 25 naar buiten. Zo zou actrice Lea Seydoux, die in Spectre ook de rol van Bond-girl voor haar rekening nam, terugkeren in het nieuwe deel. Andere acteurs die terugkeren zijn Ralph Fiennes als M, Ben Whishaw als Q en Naomie Harris als Miss Moneypenny.

De 25e Bond-film liep vorig jaar vertraging op doordat regisseur Danny Boyle door de producenten aan de kant werd gezet. Zijn ideeën over de reeks strookten uiteindelijk toch niet met de richting waar de vaste producenten aan dachten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'James Bond als vrouw gaat nooit gebeuren'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!