Beeld © Entertainment One Benelux

Win tickets voor de nieuwe bioscoophit Verliefd op Cuba

08 februari 2019 13:35

Met dit koude weer is er niets lekkerders dan jezelf even warmen onder de zon. Daarom mogen wij 3x2 tickets weggeven voor de zomerse, nieuwe Nederlandse film Verliefd op Cuba.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verliefd op Cuba breekt Ladies Night-record

In Verliefd op Cuba volgen we Loes, gespeeld door Susan Visser, die het vertrouwen in de liefde heeft verloren en dat komt allemaal door haar vreselijke echtscheiding. Wanneer dochter Maartje (Abbey Visser) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez), gelooft ze dus ook niet dat er sprake is van ware liefde. Ze vliegt naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar aanstaande schoonzoon het alleen maar doet voor een verblijfsvergunning. Maar dan gebeurt er iets onverwachts... Loes leert op het betoverende eiland meer over de liefde dan ze ooit had kunnen denken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nederlandse film Verliefd op Cuba naar buitenland

Naast Susan en Abbey, schitteren ook Jan Kooijman, Maaike Martens, Anouk Maas, Niek Roozen, Barbara Sloesen en Tjebbo Gerritsma in deze nieuwe romantische komedie van Johan Nijenhuis, de man achter Toscaanse Bruiloft en Verliefd op Ibiza.

Bekijk hieronder de trailer:

Verliefd op Cuba draait vanaf 14 februari in de bioscoop of zie je met al je vriendinnen tijdens de Ladies Night op 13 februari.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!