Beeld © Getty Images

Actrice Letitia Wright openhartig over depressie bij BAFTA's

11 februari 2019 00:20

Black Panther-actrice Letitia Wright leed een paar jaar geleden aan een zware depressie. Dat vertelde de actrice zondag in haar dankwoord bij de BAFTA's, waar ze de Rising Star Award won.

“Ik wil jonge mensen aanmoedigen die het moeilijk hebben”

"Ik wilde stoppen met acteren", aldus de actrice. "Wat me daar vanaf bracht was God, mijn geloof, mijn familie en een e-mail van de BAFTA om onderdeel te worden van de 'breakthrough Brits'. Toen dacht ik: laat ik het toch nog een keer proberen." Letitia werd in 2015 door BAFTA gehuldigd als een van de jonge doorbraken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

The Favourite doet naam eer aan tijdens BAFTA's

De actrice, die in Black Panther prinses Shuri speelt, bedankte in haar speech "iedereen die ja tegen me heeft gezegd, iedereen die me een kans gaf". Ook richtte ze zich tot kijkers die met dezelfde problemen kampen. "Ik wil jonge mensen aanmoedigen die het moeilijk hebben. God heeft je gemaakt en je bent belangrijk. God houdt van je, laat je licht schijnen."

Letitia kreeg tijdens de uitreiking koninklijke gelukwensen: prins William feliciteerde de actrice met haar award. De hertog van Cambridge is de voorzitter van BAFTA.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!