Beeld © ANP

Loiza Lamers zet eerste stapjes naar het witte doek met auditie

11 februari 2019 21:00

Model Loiza Lamers heeft auditie gedaan voor een rol in de nieuwe Nederlandse film Verliefd op Cuba. Dat vertelde ze tegenover RTL Boulevard tijdens de première van die film. Hiermee zet ze haar eerste stappen richting het witte doek.

"Het was erg tof"

Loiza vertelde erg uit te kijken naar de film: “Het leuke is dat ik casting heb gedaan hiervoor. Er zit namelijk een transgenderrol in.” Helaas is het haar niet gelukt om de rol te bemachtigen “Het was typecasting Latina en zoals je ziet ben ik niet de meest stereotyperende Latina.” Johan Nijenhuis, die de film regisseert, had haar persoonlijk benaderd. “Als Johan het vraagt, dan kom je.” antwoordt Loiza, “dat heb ik gedaan en het was erg tof.” Als Latina zag ze niet zo zitten. “Ik moest Spaans spreken en m’n haar bruin verven, dat had ik gedaan hoor als het moest.”

Of er in de toekomst nog plannen zijn om te schitteren op het witte doek vertelt ze: “Ik hoop het, ik zou het heel tof vinden en zou het ook heel graag willen" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Model Loiza Lamers onder het mes

In Verliefd op Cuba volgen we Loes, gespeeld door Susan Visser, die het vertrouwen in de liefde heeft verloren en dat komt allemaal door haar vreselijke echtscheiding. Wanneer dochter Maartje (Abbey Visser) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez), gelooft ze dus ook niet dat er sprake is van ware liefde. Ze vliegt naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar aanstaande schoonzoon het alleen maar doet voor een verblijfsvergunning. Maar dan gebeurt er iets onverwachts... Loes leert op het betoverende eiland meer over de liefde dan ze ooit had kunnen denken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!