Beeld © Splendid Film

Gratis naar horrorfilm Prodigy met Valentijnsdate

13 februari 2019 16:44

Distributeur Splendid Film geeft donderdag vrijkaarten weg aan iedereen die met zijn Valentijnsdate naar de horrorfilm The Prodigy wil gaan. Vrijkaarten voor de double-date-actie zijn op Valentijnsdag op te halen op het kantoor van de distributeur in Amsterdam, maakte Splendid woensdag bekend.

Volgens het bedrijf is uit onderzoek gebleken dat het samen kijken van horrorfilms bevorderend is voor een goede relatie. Tijdens het kijken naar dit type films maakt het menselijk lichaam dopamine aan, het hormoon dat ook mede zorgt voor verliefdheidsgevoelens.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

The Prodigy jaagt iedereen de stuipen op het lijf

The Prodigy vertelt het verhaal van de 7-jarige Miles die zich steeds merkwaardiger gaat gedragen. Zijn moeder (Taylor Schilling) vermoedt dat hij wordt bezeten door iets bovennatuurlijks. Ze vreest voor de veiligheid van haar familie maar klampt zich tegelijkertijd vast aan haar moederinstinct om Miles te beschermen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Horrorfilm The Prodigy aangepast na heftige reacties

De film draait vanaf deze week in de Nederlandse en Belgische bioscopen. Het is overigens niet de enige horrorfilm in de Nederlandse bioscopen. Donderdag gaat ook het vervolg op hit Happy Death Day in premiere.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!