Beeld © 20th Century Fox

Vijf films om kriebels in je buik van te krijgen

14 februari 2019 15:24

Op een doordeweekse Valentijnsdag is een romantische filmavond precies wat je nodig hebt. Uitrusten na het werk, maar dan in het teken van de dag van de liefde. Deze vijf films kunnen je daarbij helpen.

1. PS I Love You

Wanneer Gerry overlijd, vindt Holly een brief tussen de post met Gerry's handschrift die aan haar is geadresseerd. Gerry laat in de brief weten dat het de eerste brief is uit een serie van twaalf. Holly zal iedere maand een brief ontvangen met instructies van haar man die zij moet opvolgen. Op deze manier begint voor de weduwe een jaar vol avonturen. Het super romantische P.S. I Love You is te zien op Netflix.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De perfecte love songs voor Valentijnsdag

2. Clueless

Sher (Alicia Silverstone) is de typische populaire rijkeluisdochter op school. Ze lijkt heel oppervlakkig, maar is het diep van binnen niet. Ze heeft te maken met de ups en downs die gepaard gaan met het tienerleven. Haar charmes en intelligentie helpen haar op het gebied van relaties en vriendschap en dan wordt ze ook nog eens verliefd... Clueless zie je op Netflix.

3. Romeo & Juliet

Een klassieker die zeker niet mag ontbreken in deze lijst is Romeo + Juliet. De Shakespeare klassieker over de onmogelijke liefde tussen Romeo (Leonardo DiCaprio) en Juliet (Claire Danes) is een must-see op Valentijnsdag. De film is te zien op Netflix.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schattig! Kleine André Hazes is vandaag iedereens Valentijn

4. Me Before You

Wanneer William (Sam Claflin) verlamd raakt vanwege een rampzalig verkeersongeluk, wordt Louisa (Emilia Clarke) in dienst genomen om hem te verzorgen. Een probleempje alleen: daar is ze helemaal niet voor opgeleid. Tussen de zakenman en de jonge vrouw uit een arbeidsgezin ontstaat een bijzondere band. Me Before You zie je bij Videoland.

5. Zwaar Verliefd!

Nederlands trots. Zwaar Verliefd! gaat over Barbara Sloessen, bekend van GTST. Zij speelt een dierenarts waarbij haar leven niet altijd over rozen gaat. Hier komt verandering in wanneer zij een hond redt van chocoladevergiftiging. De hond is van niemand minder dan de aantrekkelijke Ruben, beter bekend als Jim Bakkum. Zwaar Verliefd! is te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gratis naar horrorfilm Prodigy met Valentijnsdate

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!