Beeld © ANP

Liefdesverhaal Harry en Meghan krijgt vervolg

22 februari 2019 12:29

Het Amerikaanse netwerk Lifetime heeft nog lang geen genoeg van het liefdesverhaal van Harry en Meghan. Na de televisiefilm Harry & Meghan: A Royal Romance, die vorig jaar in aanloop naar het huwelijk verscheen, komt er een vervolg. Harry & Meghan: Becoming Royal is later dit voorjaar op de buis.

"De onbekende geneugten en uitdagingen van het leven binnen de koninklijke familie"

In de tweede film staat het eerste jaar van het huwelijk van de hertog en hertogin van Sussex centraal. Lifetime belooft een verhaal over "de onbekende geneugten en uitdagingen van het leven binnen de koninklijke familie". "Naast het combineren van hun families en culturen worden Harry en Meghans kernwaarden op de proef gesteld terwijl ze proberen de balans te vinden tussen het in ere houden van de koninklijke tradities en trouw blijven aan hun overtuigingen", omschrijft het netwerk de nieuwe film.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meghan Markle is een charmeoffensief gestart

De hoofdrolspelers uit A Royal Romance keren niet terug. Harry wordt dit keer vertolkt door acteur Charlie Field, die eerder in onder meer Poldark en Genius speelde. Actrice Tiffany Marie Smith, bekend van Supernatural en Jane the Virgin, kruipt in de huid van Meghan. De opnamen voor Becoming Royal gaan later deze maand van start in Vancouver.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!