Beeld © Legendary Entertainment

Dit is de spectaculaire nieuwe trailer voor Detective Pikachu

26 februari 2019 21:14

De live action-film over inspecteur Pikachu maakt dit jaar zijn opwachting. In de nieuwe trailer hoor je hoe Ryan Reynolds zijn opwachting maakt.

Pokémon heeft een behoorlijke terugkeer gemaakt. Eerst was het met het mobiele spelletje Pokémon Go, nu met Ryan Reynolds in de rol van Pikachu. Het was afwachten hoe Detective Pikachu uit de verf zou komen, maar het wordt al iets duidelijker met de nieuwe trailer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rol voor Rita Ora in film Detective Pikachu

Pikachu kan zich niets meer herinneren, maar dankzij het adres in zijn pet weet hij dat hij op zoek moet naar Harry. Samen gaan ze de onbegrijpelijke dood van Harry's vader proberen op te lossen. Speurneus Pikachu komt hierbij goed van pas, hij kan namelijk zowel met mensen als met Pokémons praten. 

Ryan Reynolds is heel blij met de rol van Pikachu. Zo blij zelfs, dat hij zijn gezin ervoor in de steek zou laten. Dat blijkt uit een hilarisch filmpje die de acteur op Instagram plaatste. Ryan's vrouw Blake Lively levert echter wel kritiek hierop en kondigt aan dat zij en de kinderen de film niet gaan kijken. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!