Beeld © Getty Images

'Rami Malek wordt de volgende James Bond-schurk'

28 februari 2019 15:30

Volgens geruchten gaat Bohemian Rhapsody-acteur Rami Malek de schurk spelen in de 25ste James Bond-film, dat meldt website Collider. Direct na zijn Oscar-winst voor Beste Acteur gaat Rami achtervolgd worden door Daniel Craig.

De schurk in Bond 25 zou van Egyptische afkomst zijn, net als Rami zelf. Daarom zouden de productenten hem de perfecte persoon vinden voor de rol. Verder is er nog weinig bekend over de personages. De scriptschrijver is opgestapt en vervangen, waardoor details over het verhaal nog onduidelijk zijn. Wel is het de bedoeling dat Ralph Fiennes, Naomi Harris en Lea Seydoux terugkeren in hun rol. De Bond-girl is ook nog niet zeker, maar er wordt gespeculeerd over Black Panther-actrice Lupita Nyong'o. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeps! Rami Malek struikelt van podium na Oscar-winst

Het leek even niet te lukken door de moeilijkheden met het rooster van Rami. Hij speelt namelijk de hoofdrol in de tv-serie Mr. Robot en het laatste seizoen daarvan wordt gelijktijdig opgenomen. Bovendien zou het kamp van Rami hebben gewacht tot na de uitslag van Oscars. Door zijn winst zou hij nu een hoger salaris kunnen eisen. Op dit moment is er ook nog geen deal gemaakt, maar zijn ze in de laatste onderhandelingen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!