Chris Pratt vond het leuk om eindelijk de bad guy te spelen

7 maart 2019 19:24

Meestal speelt hij een lollige goedzak of een stoere actieheld, maar in de nieuwe westernfilm The Kid speelt Chris Pratt zowaar een keer de slechterik. En dat vond hij best leuk, bekent hij in de talkshow Jimmy Kimmel Live.

"Ik vond het leuk"

"Het was echt een kans voor mij om iets nieuws te proberen", zegt Chris in gesprek met talkshowhost Jimmy Kimmel. "Ik vond het leuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chris Pratt komt op voor zijn geloof

Chris speelt in The Kid, een western over het leven van de beruchte outlaw Billy the Kid, de rol van slechterik Grant Cutler, een bendeleider die een klein meisje kidnapt voor losgeld. Regisseur Vincent D'Onofrio dacht bij het lezen van het script meteen aan Chris in de rol van de bad guy. "Ik zei tegen hem dat ik dacht dat ik nooit een slechterik zou kunnen spelen", zegt Chris over zijn casting. "En toen zei hij 'oh, ik kan je wel slecht maken'. En ik accepteerde de uitdaging. Het was een mooie kans."

The Kid, met verder Dane DeHaan als Billy the Kid en Ethan Hawke als sheriff Pat Garrick in de hoofdrollen, gaat vrijdag in de Verenigde Staten in première.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!