Beeld © CBS Films

Tweelingbroer Cole Sprouse in tranen door Five Feet Apart

13 maart 2019 11:15

De nieuwe romantische film Five Feet Apart, met Cole Sprouse in de hoofdrol, is nog niet op het witte doek verschenen, maar weet nu al te ontroeren. Zelfs de tweelingbroer van de Riverdale-hunk, Dylan Sprouse, kon het niet droog houden.

"Mijn broer en vader laten huilen in een kamer vol jonge vrouwen en zakenmensen is iets waar ik de rest van mijn leven om zal lachen"

Op Instagram staat de 26-jarige stil bij de roerige afgelopen maanden rondom de première. Nadat hij laat weten hoe trots hij is op het eindresultaat en iedereen die meegewerkt heeft aan de bijzondere film, kan hij het niet laten zijn broertje te plagen. "Mijn broer en vader laten huilen in een kamer vol jonge vrouwen en zakenmensen is iets waar ik de rest van mijn leven om zal lachen", dolt hij op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

PLL-ster te zien in Riverdale spin-off

Maar Dylan is het gepest van zijn wederhelft wel gewend en heeft daarom al een weerwoord klaar. "Erg trots op Cole Sprouse voor al zijn harde werk in Five Feet Apart, ook al is hij gekleed als Spongebob die naar zijn schoolgala gaat", grapt hij op Instagram bij een foto van hem samen. "Ik zweer dat ik hard ben en niet huilde in de bioscoop. En als iemand dat wel zag, dan hebben ze het mis."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Cole Sprouse doet je hart sneller kloppen in Five Feet Apart

Five Feet Apart gaat over de zeventienjarige Stella die zowat vastgegroeid zit aan haar laptop, omdat dit haar enige manier is om contact te houden met haar vrienden en de buitenwereld. De tiener is ernstig ziek en brengt veel tijd door in het ziekenhuis door taaislijmziekte. Haar leven zit vol routines, grenzen en zelfbeheersing, maar dit alles wordt op de proef gesteld wanneer ze de charmante Will Newman, gespeeld door Cole Sprouse, tegen het lijf loopt.

Er is een instant flirt, maar vanwege hun ziekte moeten de tortelduifjes afstand bewaren. Maar naarmate hun connectie groeit, neemt ook de verleiding toe om de regels aan hun laars te lappen en de aantrekkingskracht te omarmen. Kan Stella uiteindelijk de persoon redden van wie ze houdt, zelfs als een enkele aanraking verboden is..?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!