Beeld © Paramount Pictures

Er komt een remake van Forrest Gump

15 maart 2019 19:56

De film Forrest Gump met Tom Hanks is een absolute publiekslieveling en krijgt nu officieel een remake. De klassieker wordt wel in een nieuw jasje gestoken.

"Het is een feel-good-film. Het is een film voor de hele familie"

Dit keer wordt Forrest Gump geen Hollywood-film, maar eentje die geïnspireerd is door een heel ander deel van de wereld. Er komt namelijk een Bollywood-versie, waarin de Indiase acteur Aamir Khan de rol vertolkt waarmee Tom Hanks destijds een Oscar won. De nieuwe versie van het hartverscheurende verhaal gaat Lal Singh Chadha heten, meldt The Hollywood Reporter. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De acteurs voor de remake van West Side Story zijn bekend

Op een evenement in Mumbai vertelde acteur Aamir het verrassende nieuws. "We hebben de rechten gekocht van Paramount. Ik heb altijd heel erg gehouden van het script van Forrest Gump", vertelt hij aan de pers. "Het is een feel-good-film. Het is een film voor de hele familie." Ook maakte hij bekend dat de draaidagen in oktober van start gaan. 

Het is niet de eerste keer dat Bollywood aan de haal gaat met Hollywood-films. Zo was er in 2014 een nieuwe versie gemaakt van Knight and Day, de film waar Tom Cruise en Cameron Diaz in speelden. Ook The Fault in our Stars wordt in India opnieuw gemaakt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!