Beeld © AVROTROS

Bianca Krijgsman hint op Luizenmoeder-film

20 maart 2019 07:39

Hoewel Diederik Ebbinge heeft aangegeven wel te willen stoppen met De Luizenmoeder, is Bianca Krijgsman er nog helemaal niet klaar mee. De actrice, die in de populaire tv-serie te zien is als fanatieke hulpmoeder Nancy, heeft zelfs wel oren naar een film. "Ilse zou volgens mij graag nog een film maken. En ik vind alles leuk met die mensen", zegt Bianca over bedenker en actrice Ilse Warringa in De Telegraaf.

"Ilse zou volgens mij graag nog een film maken"

Volgens Bianca is de beslissing van Diederik, die te zien is als schoolhoofd Anton, niet zo definitief als het lijkt. "Wij weten eigenlijk van niks. Hij heeft dat gezegd, maar ik denk dat als hij eerst iets anders doet, daarna misschien wel weer zin heeft."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Luizenmoeder gaat ook de Duitse grens over

De actrice is zelf niet betrokken bij de productie van De Luizenmoeder, maar vindt dat "helemaal niet" erg. "Ik vind het heerlijk als ze zeggen: hier is je tekst, ga het maar doen. Bij De Luizenmoeder ben ik heel makkelijk op de set, ik doe alles wat iedereen zegt. Ik ga ook niet in discussie, ik vind alles goed", vertelt ze over de show waarvan momenteel het tweede seizoen wordt uitgezonden op NPO 3. "Als ik maar te eten krijg."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!