Beeld © Summit Entertainment

John Wick is terug in nieuwe trailer voor derde film

21 maart 2019 19:06

Eindelijk is het zover: het derde deel van de John Wick-reeks van Keanu Reeves komt er écht bijna aan. Om fans alvast een beetje warm te krijgen voor de nieuwe film is de trailer uitgebracht.

"Als je vrede wil, bereid je dan voor op oorlog" 

John Whick: Chapter 3 - Parabellum, een behoorlijk lange titel, maar wat betekent dat laatste woord eigenlijk? "Hij gebruikt vele talen en ik ben groot fan van Latijn", legt regisseur Chad Stapelski uit. "Ik heb gewoon iets met taal. Het komt uit het Latijn. Het betekent: 'Als je vrede wil, bereid je dan voor op oorlog.'" 

De film gaat verder waar het tweede deel is achtergebleven. Het leven Keanu's personage werd afgekocht voor een magere 14 miljoen dollar. "Het derde hoofdstuk is letterlijk verbonden aan deel twee en begint met John Wick op de vlucht", vertelde Keanu. "Vanaf daar loopt het volledig uit hand."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde John Wick film lijkt definitief

Halle Berry zorgt ervoor dat de gekkigheid nog een beetje omhoog gevoerd wordt. De actrice is een nieuw personage dat John ontmoet in het Midden Oosten. "Ze is iemand uit John's verleden", vertelt Keanu. "Ik zoek haar op om te zien of ze me kan helpen." In deze film heeft Halle Berry's personage twee pups, waardoor er in deze installatie van de filmreeks honden weer voorkomen zoals in de eerste. Ook dit keer zullen zij een glansrol krijgen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!