Beeld © Lifetime

Eerste beelden nieuwe film Harry en Meghan

26 maart 2019 11:04

De eerste foto’s van Harry & Meghan: Becoming Royal zijn verschenen! In het vervolg op de eerste film, die vorig jaar verscheen, staat het eerste jaar van het sprookjeshuwelijk van de hertog en hertogin van Sussex centraal.

De Amerikaanse zender Lifetime heeft de eerste foto’s van de nieuwe televisiefilm gedeeld. Zo zien we dat Charlie Field, die de roodharige royal Harry speelt, en actrice Tiffany Marie Smith, die de rol van Meghan Markle vertolkt in de film, op het punt staan elkaar te zoenen tijdens een romantische boswandeling.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan moeten verhuizing uitstellen

In een tweede afbeelding zien we hoe de bandeau tiara van Koningin Mary uit 1932 op het hoofd van Smith wordt geplaatst. Mary liet bij haar overlijden in 1953 het sierraad na aan haar kleindochter Koningin Elizabeth II. Markle mocht de tiara van de Queen lenen voor haar bijzondere dag.

Hoewel de film een vervolg is op Harry & Meghan: A Royal Romance, is er sprake van een andere cast. Zo vervangen Field en Smith acteurs Murray Fraser en Parisa Fitz-Henley, die prins Harry en Meghan vertolkten in het eerste deel.

De film is op 27 mei te zien op de Amerikaanse zender Lifetime. Wanneer de film in Nederland verschijnt is nog niet bekend. Het eerste deel kun je streamen op Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefdesverhaal Harry en Meghan krijgt vervolg

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!