Beeld © Voltage Pictures

Nieuwe huiveringwekkende beelden van Zac Efron als Ted Bundy

29 maart 2019 21:58

In Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile neemt Zac Efron de rol van Ted Bundy op zich. De acteur kruipt op huiveringwekkende wijze in de huid van de seriemoordenaar.

De nieuwe beelden laten zien hoe doodeng Zac is als de seriemoordenaar. Hij probeert in de groeiende argwaan van zijn vrouw tegen te gaan. Zij wordt gespeeld door niemand minder dan Lily Collins, die je kent uit Love, Rosie. De film draait ook om haar en hoe zij is omgegaan met de heftige misdaden van haar echtgenoot. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amanda Seyfried en Zac Efron in nieuwe Scooby Doo-film

De scene in de nieuwe clip speelt zich af in een Amerikaanse diner, direct nadat Ted op borgtocht is vrijgelaten van zijn eerste arrestatie. De moordenaar probeert op enge wijze zijn Elizabeth ervan te overtuigen dat hij onschuldig is. Volgens hem hebben de politieagenten zijn foto aan vrouw laten zien, waarna zij heeft gezegd dat hij inderdaad heeft aangewezen. "Of ik word gek of ik word erin geluisd", zegt hij met een ijzingwekkend glimlachje. 

Het is niet de enige Ted Bundy-gerelateerde release van het jaar. Eerder kwam al The Ted Bundy Tapes uit op Netflix en de streamingdienst heeft ook de rechten voor deze biopic opgekocht. Over een releasedatum op het platform is nog niets duidelijk. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!